fredag 17 juli 2009

Beach 09

Ska säga som det är; jag är ingen strandkille. Mest på grund av komplex för diverse kroppsdelar men även för sanden, värmen och avsaknaden av bekvämligheter. Det mesta går iochförsig att lösa med våtservetter, något man alltid bär med sig som småbarnförälder men det blir ändå ett omak.

Idag var vi trots allt på stranden. Fika packades upp, boken togs fram (hittade en ny bok, äntligen, Konsum hade fyllt på idag) och brassestolen äntrades. Just då, när man sitter som skönast klättrar dottern upp på sin ståbräda på vagnen, mumlar en stund om diverse och bajsar sedan ett par rejäla klunsar på gräset, blöjfri som man kan vara på stranden. Detta är dock inte hooken, bajset var inte problemet. För att citera En liten film om döden: Avföringen är fast men inte hård. Bara att plocka upp (med den välsignade våtservetten). Problemet var den stackars fjortiskille som stannat upp vid staketet, ett 10-tal meter bakom spektaklet, i väntan på sina kompisar. Han fick väl en föreställning han sent ska glömma.

I vilket fall, ikväll ska grillas med Simon och Julia. Fläsket ligger i marinad och potatis ska skalas. Missa inte Julias blogg på juliaek.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. vill bara rekommendera ketchupmammans blogg. Du hittar henne på alltombarn.se/blogg

    SvaraRadera
  2. tack för gratis reklam och väldig trevlig kväll i fredag!

    SvaraRadera