torsdag 17 september 2009

Mitt hus på landet - del 2

Idag rymde Janolof under matningen. Gick runt och kluckade i trädgården en stund och visade att han minsann inte är någons husdjur. Sen frös han nog lite för han struttade tillbaka in till sina små älskarinnor efter en liten stund. Börjar inse att det är han som är ledaren i hönsgården, han sitter alltid på en egen pinne och är den som först börjar kaxa sig när jag öppnar dörren. Agda eller Lotta låg och värpte så nu hoppas vi på nya ägg!

Jag längtar verkligen ut till mitt hus på landet. Kände det ännu mer häromdagen när Johanna ringde till mig på jobbet och berättade att grannen stod med en kratta och rev ner äpplen från ett av våra träd. Varför gör man så? Har tröttnat på folk, så min första åtgärd vid nya huset blir antingen en vallgrav eller nåt slags elförande stängsel runt trädgården. Andra förslag tas emot med varm hand, men maila, ring eller lämna en kommentar, personliga besök ansvarar jag inte för.

4 kommentarer:

 1. Kan vi komma överens om en hemlig knackning, ett lösenord eller liknande? Om vi skulle vilja besöka er eller så. Eller, ni kanske inte vill ha besök fortsättningsvis...

  SvaraRadera
 2. o ja som trodde vi var bjudna på söndag!

  SvaraRadera
 3. bara ni inte tar med våra grannar...


  johan

  SvaraRadera